CNC Plasma 2000

CNC Машина за автоматско сечење на метал(црно железо, инокс и алуминиум) до дебелина од 32мм квалитетен рез и 45мм максимален изрез.

Димензии на материјалот за сечење: 2000×2000мм
Димензии на CNC машината: 3500×2600мм

CNC машината може да биде опремена со следните плазма сечачи, по избор на купувачот:

Во цената се вклучени: P4 Компјутер со LCD Монитор, Вакум Табла, Контролер и Бесплатен Софтвер за Контрола