CNC Router CUT2400

Надворешни димензии: 2400*1400мм
Димензии на работната површина: 2100×1200мм
Брзина на позиционирање:7м/мин
Брзина на сечење и гравирање: до 7м/мин
Прецизност на повторување: 0,1мм
Рок на испорака:40 до 70 дена
Гаранција:24 месеци на контролерот и механичките делови,
12 месеци на компјутерот

Цена: 7000 евра

Во цената се вклучени: P4 Компјутер со LCD Монитор, Вакум Табла, Контролер и Бесплатен Софтвер за Контрола