CNC Router CUT1000

CNC рутер: CUT1000
Надворешни димензии: 1400*800мм
Димензии на работната површина: 1000×500мм
Брзина на позиционирање: 5м/мин
Брзина на сечење и гравирање: до 5м/мин
Прецизност на повторување: 0,1мм
Рок на испорака: 40 до 70дена
Гаранција: 24 месеци на контролерот и механичките делови,
12месеци на компјутерот

Цена: 5000 евра

Во цената се вклучени: P4 Компјутер со LCD Монитор, Вакум Табла, Контролер и Бесплатен Софтвер за Контрола