Почетна

Изработка на професионални ЦНЦ машини за најразлична намена.

  • ЦНЦ Машини со рутер за сечење на секаков вид дрво, пластика и мермер
  • ЦНЦ Машини со плазма за сечење на метал

Цените се повеќе од поволни.